Best verkochte producten

Information

Fabrikanten

Leveranciers

  • Fashion Supplier

Ken je dat? Je ziet op Pinterest, Facebook op YouTube allemaal leuke DIY-projecten die je zelf ook graag zou willen maken. Je weet alleen niet wat je daar allemaal voor nodig hebt en hoe je het precies moet maken. ILoveDIY speelt hierop in en biedt complete DIY-pakketten van onze favoriete DIY-projecten waarvan we denken dat jij ze ook heel leuk vindt! 

Met de DIY-pakketten van ILoveDIY.nl hoef je de deur niet meer uit. Bij ons kan je terecht voor DIY-pakketten waar alle ingrediënten in zitten om een bepaald DIY-project te maken. Met onze (video-)instructies maak jij heel gemakkelijk je eigen unieke exemplaar! De DIY-pakketten zijn met liefde samengesteld met producten die uit alle (uit)hoeken van Nederland komen.

Omdat wij originaliteit belangrijk vinden, zijn alle pakketten in beperkte oplage beschikbaar. Op = op! 

Abbonementsservice

Voor iedereen die creativiteit in zijn/haar leven structureel wil stimuleren hebben wij binnenkort een abbonementsservice waarbij je iedere maand een nieuw DIY-pakket thuisgestuurd krijgt!  Je krijgt dan de primeur want dit zijn pakketten die nog niet in de webshop verkrijgbaar zijn. 

DIYPakketten

KVK-nr: 61936022

BTW-nr: NL190274128B01

Ijburglaan 1462

1087KG Amsterdam

Telnr: 06 11708346

e-mail: info (at) ilovediy.nl